Pulpe de pui cu ciuperci in bere

de Lau in Pui, 8 Mai 2011 | 5527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 500 g ciuperci
  • 1 capatana usturoi
  • condimente
  • 100 g ulei
  • 500 g bere
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci in bere:

Se spala carnea si se curata de piele(optional) si se cresteaza.

Se adauga cate o fasie de usturoi  si se condimenteaza, se aseaza in tava.

Ciupercile se spala si se taie,se aseaza in tava se adauga berea,uleiul,usturoiul tocat sau pisat, un pic de sare peste ciuperci si se da la cuptorul incalzit pana este gata carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci in bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cous cous cu sos de rosii servit cu piept de pui