Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari

de angyb in Pui, 3 Mai 2013 | 4453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar rosu
  • 300 g ciuperci
  • 100 ml vin alb
  • 300 ml pasta de rosii
  • 1 pahar de apa
  • busuioc
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari:

Caliti pulpele de pui in un pic de ulei de masline ,dupa care adaugati ceapa si gogosarul taiate julien pana cand se inmoaie .Adaugati ciupercile si vinul alb si lasati sa fiarba pana cand acesta se evapora. Adaugati pasta de rosii dizolvata cu apa .

Condimentati cu sare.piper si busuioc si lasati sa fiarba aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci, smantana si vin alb