Pulpe de pui cu condimente naturale, la gratar

de Bunica in , 14 Iul 2018 | 2580 vizualizari

 

Un pranz delicios am servit astazi! Pulpe de pui condimentate cu condimente naturale 100% de la Delikat.Condimentele le-am folosit inclusiv la salata de varza.Ce aroma!
Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 1/4 lingurita sare
  • piper boabe macinat proaspat de la Delikat
  • 1/4 lingurita ierburi cu marar de la Delikat
  • 1/4 lingurita condimente pentru gratar de la Delikat
  • 1/2 varza mica
  • 1/2 legatura marar
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu condimente naturale, la gratar:

Spala pulpele de pui. Sterge-le pe servetele absorbante de bucatarie. Condimenteaza cu condimente naturale de la Delikat. Acopera si lasa-le la frigider pentru 30 minute.

Intre timp curata varza de primele foi. Taie jumatate de varza si toac-o fideluta. Pune varza tocata intr-un castron.

Spala mararul si toaca-l marunt. Adauga mararul peste varza, sareaza. pipereaza dupa gust. Asezoneaza cu ulei si otet.

Pune gratarul pe foc la incins. Cand gratarul este incins, adauga pulpele de pui condimentate. Lasa 5 minute pe fiecare parte.

Serveste cu salata de varza sau muraturi.

 

TIPS-URI

1

Pulpele le pui la fript cu pielea in jos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu condimente naturale, la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa