Pulpe de pui cu dovleac si praz

de -Licurici- in Pui, 15 Noi 2016 | 4111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • o jumatate de dovleac placintar
  • o jumatate de praz
  • ulei de masline
  • cimbrisor
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovleac si praz:

Pulpele de pui se ung cu ulei de masline, se presara sare si piper, apoi se lasa o ora la rece.

Dovleacul se taie felii, iar prazul rondele mai groase, apoi se ung cu ulei de masline, sare si piper.

Intr-un vas termorezistent, se pune putin ulei de masline, apoi se adauga pulpele, prazul si dovleacul. 

Pe deasupra se presara cimbrisor uscat. Se adauga putina apa si se da vasul la cuptor.

Carnea se intoarce pe cealalta parte, dupa 30 min. Se lasa in cuptor o ora.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovleac si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)