Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi

de MotanLaOale in Pui, 11 Iul 2012 | 11506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 500g cartofi noi
  • 1 dovlecel mijlociu
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 capatana usturoi
  • 400g rosii taiate
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura marar
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi:

Ceapa se curata si se taie rondele.

Cartofii se curata si se taie in doua.

Dovlecelul se curata si se taie cuburi.

Ardeiul se curata si se toaca.

Pulpele se curata, se spala, se ung cu ulei si se presara cu sare si piper.

Intr-o tava se pune uleiul, ceapa si cartofii, se pune vegeta si piper si putina apa si se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.

Se scoate tava si se pune dovlecelul, ardeiul si deasupra pulpele.

Se completeaza cu apa daca este cazul si se introduce in cuptor 30-40 minute.

Pulpele se intorc la jumatatea timpului pe partea cealalta.

Dupa ce sunt firte legumele se csoate tava si se scot pulpele pe o farfurie.

Se adauga in tava rosiile, usturoiul tocat si mararul tocat si se amesteca.

Se pun pulpele la loc deasupra si se mai tine la cuptor 20-30 minute pana scade sosul si se rumenesc pulpele.

Se serveste calda cu salata.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]