Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi

de MotanLaOale in Pui, 11 Iul 2012 | 11402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 500g cartofi noi
  • 1 dovlecel mijlociu
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 capatana usturoi
  • 400g rosii taiate
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura marar
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi:

Ceapa se curata si se taie rondele.

Cartofii se curata si se taie in doua.

Dovlecelul se curata si se taie cuburi.

Ardeiul se curata si se toaca.

Pulpele se curata, se spala, se ung cu ulei si se presara cu sare si piper.

Intr-o tava se pune uleiul, ceapa si cartofii, se pune vegeta si piper si putina apa si se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.

Se scoate tava si se pune dovlecelul, ardeiul si deasupra pulpele.

Se completeaza cu apa daca este cazul si se introduce in cuptor 30-40 minute.

Pulpele se intorc la jumatatea timpului pe partea cealalta.

Dupa ce sunt firte legumele se csoate tava si se scot pulpele pe o farfurie.

Se adauga in tava rosiile, usturoiul tocat si mararul tocat si se amesteca.

Se pun pulpele la loc deasupra si se mai tine la cuptor 20-30 minute pana scade sosul si se rumenesc pulpele.

Se serveste calda cu salata.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]