Pulpe de pui cu morcov si busuioc

de alice_ciobanu in Pui, 20 Mai 2011 | 5462 vizualizari

 

O friptură minunată pentru o masă cu prieteni invitaţi.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • un morcov mare
  • 3-4 căţei de usturoi
  • busuioc
  • ulei de măsline
  • un pahar de vin roşu (contrar variantelor clasice cu vinul alb)
  • foi dafin, delikat, oregano foarte puţin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu morcov si busuioc:

Într-o tavă se pune un strat de rondele de morcov, după care se aranjează pulpele de pui, apoi se pun printre ele usturoi tăiat şi restul rondelelor de morcov, apoi se presară condimentele, mult busuioc, delikat şi se stropeste cu ulei de măsline. Se toarnă apoi un pahar de vin roşu, se acoperă cu o foaie de aluminiu şi se dă la cuptor pentro o oră, la foc mijlociu. După 15 minute scoatem foaia de aluminiu şi lăsăm totul la cuptor până se rumenesc frumos. Din 15 în 15 minute se stropesc pulpele de pui cu zeama din tavă şi se mai întorc din când în când.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu morcov si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu prune si vin