Pulpe de pui cu praz la cuptor

de ionix in Pui, 23 Noi 2010 | 10351 vizualizari

 

soţul a spus că a fost deliciooooooooos.... lui prozul nu-i place dar vinul roşu a salvat reţeta :p din categoria: facem ceva şi vedem noi ce iese :)) experimentul a avut succes :D simplu şi gustos...

 

INGREDIENTE

  • 2 beţe mai mici de praz sau unul mare
  • 5 pulpe de pui
  • sare
  • pudră de chilli
  • 4 căţei de usturoi
  • 150 ml vin roşu sec
  • 100 ml apă
  • 2 linguri cu ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu praz la cuptor:

 Spălăm bine pulpele şi le condimentăm cu sare şi chilli.  Ungem un vas cu ulei şi aşezăm pulpiţele.  Printre pui punem prazul, tăiat rondele groase cam de 1 cm, şi feliuţe de usturoi. Vinul îl amestecăm cu apa şi îl turnăm peste carne  Dăm la cuptor la foc mic până carnea este aproape gata iar apoi dăm focul la mediu pentru a se rumeni frumos.

Se serveşte cald alături de ce garnitură doriţi. Noi am servit cu orez şi sos de jur împrejurul orezului. Sosul îl amesteci cu orez în timp ce mănânci.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu praz la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Musakhan"-Pui "reincalzit" cu ceapa si "sumac"-reteta palestiniana