Pulpe de pui cu smantana si cus-cus

de Corinuta in Pui, 3 Iul 2010 | 7967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 200 ml smantana
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 500 g cus-cus
  • 700 ml supa de pui
  • 8 linguri ulei de masline
  • verdeata tocata
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu smantana si cus-cus:

Pulpele de pui se spala si se usuca. Intr-o tigaie se pun 4 linguri ulei de masline la incins, se prajesc pulpele cate 3-4 min pe fiecare parte, apoi se adauga 300 ml supa, sare si piper si se lasa sa fiarba aprox 40min, intorcandu-le din cand in cand.

Intr-o craticioara se pune uleiul ramas la incins in care se prajeste cus-cusul pana se rumeneste invartind din cand in cand. Se adauga restul de supa, sare si piper si se lasa sa fiarba pana isi ia toata supa, apoi se ia de pe foc si se acopera cu un capac.

Se curata si se paseaza usturoiul, se amesteca cu smantana si faina, putina verdeata si o cana cu apa. 

Cand pulpele s-au fiert se scot din tigaie si se tin la cald (de ex, pe capacul de la cus-cus). In sosul din tigaie se toarna amestecul de smantana si se fierbe pana se ingroasa invartind mereu, cam 10 min. Se adauga pulpele si se mai lasa putin sa le patrunda sosul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu smantana si galusti