Pulpe de pui cu sos

de -Licurici- in Pui, 5 Noi 2016 | 10956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe superioare;
  • 5-6 catei de usturoi;
  • 4 linguri bulion,
  • 2 linguri sos chilli dulce;
  • ulei;
  • sare cu ierburi aromatice;
  • piper;
  • rozmarin;
  • patrunjel.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos:

1.             Pulpele se spala, apoi se dau cu sare si piper, pe ambele parti si se prajesc in 2-3 linguri de ulei.

2.             Se rumenesc pe ambele parti, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent.

3.             In uleiul ramas, se pune usturoiul maruntit, se caleste putin, apoi se dauga bulionul, sosul de chilli si putin rozmarin uscat.

4.             Daca este nevoie, se mai adauga sare si piper.

5.             Sosul se pune peste pulpe si se baga la cuptorul preincalzit, pentru 30-35 min.

6.             La sfarsit, se adauga putin patrunjel tocat.

7.             Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos