Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos

de anca_rm in Pui, 30 Iul 2013 | 2615 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas o jumate de conserva de lapte de cocos , si pentru ca nu aveam nimic gatit acasa am hotarat sa fac aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • jumatate conserva lapte de cocos
  • 150 ml vin alb sec sau demisec
  • frunze de tarhon
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos:

Curatam ciocanelele si le punem sa stea putin cu sare si piper . Incingem o tigaie si punem putin ulei . Punem pulpele si le lasam putin la rumenit. Adaugam vinul alb si lasam sa fiarba.

Cand sunt pe jumatate facute adaugam laptele de cocos, usturoiul asa mare ( eventual crapat), si daca mai doriti sare si piper .

La final punem cateva frunze de tarhon proaspete .

Pofta mare

Eu le-am servit cu brocoli. Se pot pune alaturi de orice alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

- Andreea - 1

30.07.2013, 16:08

Inca nu am incercat laptele de cocos inca in retete dar cred ca ies tare bune preparatele

anca_rm 1

30.07.2013, 16:25

da e bun, adica mie imi place

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:55

sunt bune cu lapte de cocos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos