Pulpe de pui cu sos de legume

de mirela0911 in Pui, 26 Mar 2011 | 5499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 buc mica telina
  • 1 ceapa
  • 1 lgt pasta ardei
  • sare, piper
  • 1 lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de legume:

Legumele se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in putin ulei. Se pune si pasta de ardei. Intr-un vas de yena se toarna legumele.

Pulpele se curata si se spala, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza pe patul de legume in vasul de yena. Se pune apa cat aproapre sa acopere pulpele si se da la cuptor pt aproximativ 1 ora.

Cand sunt gata, se scot pulpele si se pastreaza la cald pana preparam sosul.

Intr-un bol omogenizam 1 lg de faina cu putina apa, dupa care turnam peste sosul de legume ce a ramas in vasul de yena (vasul este pus pe plita de la aragaz) si se amesteca pana se leaga sosul. Se mai condimenteaza daca este cazul. 

Se serveste cu cartofi pireu sau cu ce doriti. Eu am optat pt paste fainoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]