Pulpe de pui cu sos de merisoare

de kamy in Pui, 12 Feb 2011 | 6571 vizualizari

 

Am o matusa in America si imi spunea ca ei de Ziua Recunostintei,pe langa multe altele,la curcan servesc si sos de merisoare.Am vazut la Plus merisoare conservate si am zis sa incerc cu pui.Mie mi-a placut ,chit ca nu am mancat niciodata asa o combinatie de gusturi.Cred ca merge bine si cu o carne mai grasa de porc.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 3 linguri merisoare conservate
  • 1 portocala
  • 1/2 lingurita amidon alimentar
  • cimbru
  • boia dulce
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de merisoare:

Pulpele le-am spalat,le-am sarat,piperat,le-am frecat bine cu boia,le-am pus intr-o tava,am presarat cimbru,am pus o canita de apa peste,am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o in cuptor.30 min.(eu am avut si jumate de conserva de ciuperci pe care le-am pus peste pulpe)

sos merisoare

Intr-o craticioara ,pe foc,am pus merisoarele,am ras peste coaja de la jumatate de portolala si sucul.Am lasat sa dea in clocot dupa care am pus jumate de lingurita de amidon amestecat cu sucul de la cealalta jumatate de portocala,am lasat sa dea in cateva clocote ca sa se lege si gata sosul.

Am servit pulpele cu piure de cartofi si sosul de merisoare peste carne.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui picante cu garnitura de orez basmati si ciuperci brune