Pulpe de pui cu sos de rosii

de lavinia24 in Pui, 4 Mar 2011 | 7412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • condimente
  • 3-4 linguri sos de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii:

Pulpele se curata si se spala,se pun intr-un vas,se condimenteaza cu sare,piper,cimbru,se adauga usturoi maruntit si ceapa juliensi sucul de rosii diluat cu apa.Se adauga la cuptor pentru 30-40 min la foc potrivit,si se serveste cu garnitura,dupa preferinte.Eu am ales piureul de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]