Pulpe de pui cu sos de rosii

de lavinia24 in Pui, 4 Mar 2011 | 6919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • condimente
  • 3-4 linguri sos de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii:

Pulpele se curata si se spala,se pun intr-un vas,se condimenteaza cu sare,piper,cimbru,se adauga usturoi maruntit si ceapa juliensi sucul de rosii diluat cu apa.Se adauga la cuptor pentru 30-40 min la foc potrivit,si se serveste cu garnitura,dupa preferinte.Eu am ales piureul de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu sos de rosii