Pulpe de pui cu sparanghel si cartofi dulci

de dantes in Pui, 19 Apr 2018 | 3228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • 500 g sparanghel
  • 1 kg cartofi dulci
  • 50 g unt
  • 10 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sparanghel si cartofi dulci:

Pulpele de pui la condimentam dupa gust cu sare si piper si la prajim pe gril.

Cartofii dulci ii punem la fiert in coaja; cand sunt gata, ii curatam de coaja, ii taiem in felii de circa 1 cm. Ii ungem cu ulei de masline si ii condimentam cu cimbru, sare si piper dupa gust, ii asezam in tava si ii dam la cuptor circa 20 minute.

Sparanghelul il curatam, apoi il introducem 2-3 minute in apa fierbinte, apoi il scoatem si il prajim in unt incins, circa 5-6 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sparanghel si cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga