Pulpe de pui in bere neagra la cuptor

de ela in Pui, 12 Noi 2014 | 9593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • condimente pentru pui
  • ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • chili
  • curry
  • boia dulce
  • 1 cutie bere neagra (e buna si cea blonda)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in bere neagra la cuptor:

Pregatim pulpele cu cateva ore inainte si le lasam la rece.

Spalam pulpele si le uscam.

Facem un amestec din toate condimentele si le amestecam cu ulei intr-un castron mai mare,apoi trecem pulpele prin amestec.

Punem pulpele intr-un vas termorezistent si turnam berea peste ele.Dam la cuptorul preincalzit,la foc potrivit pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in bere neagra la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor