Pulpe de pui in sos cu busuioc

de Dya Daniela Andrei in Pui, 21 Oct 2013 | 5560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele (sau 4 pulpite de pui)
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 3-4 catei de usturoi
  • un pahar de vin alb
  • 2 linguri cu pasta de rosii
  • patrunjel proaspat, verde
  • cateva frunzulite/ramurele de busuioc uscat
  • condimente dupa gust: sare, rozmarin si un varf de cutit cu ardei iute pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos cu busuioc:

Rumenim pulpitele/copanelele, adaugam morcovul feliat si ardeii toacati marunt. Cand s-au inabusit usor, presaram condimentele si adaugam vinul alb.

Lasam carnea sa fiarba pana este bine patrunsa. Punem bulionul, aromam cu busuioc si usturoi, si lasam sa scada pana sosul format ramane dens. Presaram patrunjelul tocat si servim, optional, cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]