Pulpe de pui in sos de sfecla rosie

de Bya Ralu in Pui, 16 Iul 2012 | 4413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 bucata de sfecla rosie fiarta
  • ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 1 canita de vin rosu
  • ulei masline
  • sare,piper alb,frunze de ardei iute
  • 1 cutie de rosii cubulete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de sfecla rosie:

Pulpele le punem in apa cu sare la fiert timp de 15-20 minute.Intr-o tigaie punem ceapa taiata marunt,ulei de masline,usturoiul il dam pe razatoarea mica,iar sfecla pe razatoarea mare.Se pun toate la calit,dupa care se stinge cu vin rosu,condimentam si punem pulpele,se adauga si cutia de rosii cubulete,si se mai completeaza cu apa daca mai e nevoie,se lasa pana scade sosul

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]