Pulpe de pui in sos de smantana

de Dya Daniela Andrei in Pui, 21 Sep 2014 | 8585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui (6-8 bucati)
  • sare si piper dupa gust
  • 400 ml smantana (20% grasime)
  • 2 cepe uscate , mari
  • 4 fire de ceapa verde
  • 50 gr unt
  • 100 ml vin alb
  • busuioc proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de smantana:

Pulpele de pui se curata si se rumenesc frumos.

Separat se pregateste sosul: ceapa se toaca marunt si se caleste foarte bine in unt. Se stinge cu vin alb, se da in clocot si se adauga smantana. Se incorporeaza complet si se fierbe la foc mic 10-15 minute, cat sa capete sosul densitate.

Peste sos, se presara busuioc verde, proaspat tocat si se serveste impreuna cu pulpitele rumenite. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]