Pulpe de pui in vas roman

de mamaieelena in Pui, 7 Dec 2010 | 4908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • sare
  • piper
  • 100gr.smantana
  • 2 linguri sos de soia
  • mirodenii italiene(amestec)
  • 2 lingura ulei vegetal
  • 1 lingurita cu farf usturoi pasta pregatit in buca tarie de mine
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in vas roman:

Se spala pulpele, se asezoneaza cu piper, sare, mirodenii si sos de soia

Uleiul , smantana, soia, usturoi si apa se bat cu telul si se obtine un sos care se pune peste carne. Se da la cuptorul incins la 180 grade

Este gata cand s-a rumenit

Se poate servi cu sote de legume,piure de cartofi

pofta mare,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]