Pulpe de pui la cuptor cu dovlecel si vanata

de Valclaudia in Pui, 12 Mai 2015 | 3804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 dovlecei potriviti
  • 1 vanata mica
  • sare si piper dupa gust
  • boia dulce
  • fulgi de chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu dovlecel si vanata:

Pulpele de pui se curata de piele si se spala sub jet de apa rece.

Dovlecelul se spala si se taie rindele de grosimea unui deget.

Se aseaza rondelele intava yena, apoi aruncam deasupra si o mana de bucatele de vanata (spalata sitaiata rondele, apoi in 4).

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Asezam peste legume cele doua pulpe fara piele, presaram sare, piper si boia dulce, adaugam 1/4 cana apa si dam forma la cuptor pentru 40 minute.

Dupa ce se rumenesc pulpele pe o parte le intoarcem sa se gateasca uniform.

Pofta buna!

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu dovlecel si vanata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]