Pulpe de pui la punga

de LUK in Pui, 6 Mar 2011 | 6253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  5 pulpe de pui
  •  12 catei de usturoi
  • o punga pentru cuptor
  • amestec de legume mirodenia de la fuchs
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la punga:

    Pulpele de pui se condimenteaza si apoi se  cresteaza in 2-3 locuri ,in acele locuri se pune cate un catel de usturoi curatat de coaja.Se pun in punga,se sigileaza sau dac anu aveti clema se leaga foarte bine si se pun apoi intr-o tava termorezistenta.Se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade 45min apoi se inteapa punga si se mai lasa 10min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui sub staniol la cuptor