Pulpe de pui sub staniol la cuptor

de Valclaudia in Pui, 8 Iul 2017 | 11057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui inferioare
  • 5 lingurite ulei de porumb
  • sare dupa gust
  • boia dulce
  • putina boia afumata, optional
  • mix din boabe de piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui sub staniol la cuptor:

Spalam bine pulpele de pui, le stergem cu servetele absorbante si le ungem apoi, cu cate o lingurita de ulei de porumb pe fiecare.

Presaram sare si boia, rasnim dupa gust, amestec de piper alb, negru si rosu, le masam sa se uniformizeze condimentele pe toata suprafata pulpelor, apoi le asezam intr-un vas termorezistent.

Acoperim vasul cu staniol si dam apoi vasul la cuptor, pentru 30 minute, la 200 grade. C

Dupa acest timp, indepartam folia, scurgem lichidul colectat sub staniol, dam din nou vasul la cuptor si cand se rumenesc pe o parte, intoarcem pulpele. La mine, au stat aproape o ora in cuptorul preincalzit.

Scoatem pulpele din cuptor si servim cu mujdei de usturoi sau cu orice garnitura.

Inainte de servire, am mai presarat putina boia afumata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui sub staniol la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui spaniol cu chorizo si cartofi