Pulpe de pui superioare in sos la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 14 Iun 2012 | 7133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de pui partea superioara
  • vin rosu
  • 2 morcovi
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba mica
  • bulion
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui superioare in sos la cuptor:

Se curata bucatile de pui de grasimea in exces, se spala cu apa rece, se condimenteaza pe ambele parti cu vegeta, cu cimbru, oregano, busuioc, boia dulce si piper alb. Intr-o tava se pune ulei de masline, se aseaza bucatile de pui condimentate, morcovul si ceapa taiate felii subtiri, usturoiul se taie in 2 bucati si se baga in cuptorul incalzit timp de 30-40 minute. Intre timp se mai intorc pe o parte si alta, se face un sos din bulion si vinul rosu si se toarna in tava. Se serveste cu cartofi noi si mujdei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui superioare in sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]