Pulpe de pui umplute

de Miha in Pui, 30 Mar 2011 | 7240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare dezosate
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii de bacon
  • masline
  • sare si piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpele curatate si spalate, se acopera cu o folie alimentara si se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Atentie totusi la sare, bacon-ul si sunca avand si ele ceva sare in ele.

Peste pulpe punem o felie de sunca, una de cascaval si maslinele taiate feliute. Se ruleaza strans, iar ruloul obtinut se infasoara in bacon. Se pun intr-un vas termorezistent, se toarna 1/2 pahar cu apa si se dau la cuptor la foc mediu pana scade tot lichidul si baconul se rumeneste.

Se servesc calde cu garnitura de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]