Pulpe de pui umplute cu pasta de ardei

de epurasha2bb in Pui, 9 Mar 2011 | 5018 vizualizari

 

delicioase! !!! jur pe rosu! :)

 

INGREDIENTE

  •  4 pulpe inferioare sau 2 pulpe intregi,
  • 1 ardei lung capia rosu,
  • 1 ceapa mica,
  • 2 cartofi, (optional)
  • seminte de in si de susan,
  • 1 legatura mica de patrunjel verde,
  • 1 felie de cascaval,
  • 1 lingurita de unt,
  • sare,
  • piper negru,
  • 2 catei de usturoi,
  • ceapa verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu pasta de ardei:

Se spala pulpele si se taie pe jumatate daca sunt pulpe intregi(cum ama avut eu).Se sectioneaza in portiunea de sub piele si se pregateste pasta de ardei cu care vom umple pulpele. Se calesc bucati de ardei, ceapa si usturoi, apoi se mixeaza dar nu prea marunt. Se umplu pulpele in despicaturile facute cu cutitul ascutit si se pot prinde cu scobitori marginile ca sa fim siguri ca nu curge. Pe deasupra pulpele se dau cu ulei, sare si piper negru si se baga 10 minute la cuptor intr-o tava groasa pe fundul careia am pus o ceasca de supa strecurata de legume. Se lasa asa la foc mediu.

Intre timp se face o pasta din unt, cascaval rupt bucatele si patrunjelul spalat bine si fara codite. Se mixeaza bine si apoi se scoate tava si pune cate o lingurita din aceasta pasta peste pulpe si se presara un amestec de seminte de in si susan.Semintele de in si susan sunt optionale. Se lasa sa se rumeneasca bine si se serveste cu bastonase de cartofi natur si ceapa verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu pasta de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paprikas de pui cu cartofi intregi