Pulpe la cuptor

de pana_luminita in Pui, 9 Noi 2009 | 11621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  PULPE DE PUI 600 GR
  • SARE
  • PIPER
  • ULEI DE MASLINE
  • VIN ALB 100 ML
  • OREGANO
  • BOIA DULCE
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la cuptor:

SE FACE UN DRESSING DIN INGREDIENTELE DATE , CARE SE VA ADAUGA PESTE  PULPE CARE VOR FI PUSE IN PUNGA SPECIALA , DUPA CARE LA CUPTORUL PENTRU 45 MINUTE.

SE POATE SERVI CU CARTOFI LA CUPTOR

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

06.12.2009, 23:32

Am mancat si eu la cineva carme pregatita in punga magica, dar cred ca nu trebuie puse toata cantitatea de condimente, mie mi se pare ca au un gust si miros puternic de chimicale! Daca faci un mix de condimente in casa din mai multe ierburi, sare si piper cred ca ies bune la gust!

pana_luminita 1

08.12.2009, 10:35

eu am facut mix-ul in casa , se gasesc sa cumperi separat doar pungutele sunt 5 buc la 4 lei se gasesc in supermarket-uri

elena1988 1

15.03.2011, 14:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel