Pulpe pe pat de sare aromata

de lilik in Pui, 20 Ian 2011 | 4744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 700 gr sare mare
  • oregano
  • rozmarin
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pe pat de sare aromata:

Spalam pulpele si le uscam.

Tocam rozmarinul si il amestecam cu sarea si oregano.

Amestecul de sare il punem intr-o tava(trebuie sa acopere fundul tavii intr-un strat mai gros) si deasupra asezam pulpele uscate si presarate cu piper.

Dam la cuptorul incins la 200° pana sunt gata cca 1 ora dar controlati.

Nu trebuie intoarse.

Le servim cu ce garnitura dorim.

TIPS-URI

1

nu am pus cantitati la arome pt ca fiecare pune dupa gust si dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pe pat de sare aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

pe 01.10 la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 01.10 la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]