Quiche cu branza si rosii

de Julie in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2010 | 7766 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 250 g faina,
  • 100 g unt ,
  • 1 ou,
  • 2 linguri apa,
  • sare

Pentru umplutura:  

  • 50 g bacon afumat,
  • 1 ceapa,
  • 2 oua,
  • 100 g branza,
  • patrunjel,
  • 100 ml smantana,
  • 4-5 rosii,
  • sare, piper

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu branza si rosii:

Din faina ,unt,ou, sare si apa se framanta un aluat omogen care se da la rece  30min. Ceapa se curata si se toaca marunt,apoi se pune la calit in 2 linguri ulei,
impreuna cu baconul taiat feliute. Dupa ce s-au rumenit , se opreste focul si se lasa sa se racoreasca.
Se bat ouale cu sare, piper,se adauga patrunjelul tocat marunt, smantana
si branza rasa.
Se scoate aluatul din frigider ,se intinde o foaie rotunda si se aseaza in tava unsa
cu ulei si tapetata cu faina, imbracand putin si peretii tavii.
Se pun ceapa si baconul in foaia de aluat, se toarna amestecul de oua, apoi
se pun rosiile taiate in feliute.
Se coace 25-30 minute in cuptorul deja incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu branza si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere aperitiv cu branza si jambon