Raci fierti

de vero_closca in Fructe de mare, 31 Mar 2010 | 16859 vizualizari

 

sunt innebunita dupa raci,as manca fara oprire!

 

INGREDIENTE

  • raci
  • sare
  • usturoi
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raci fierti:

speli racii bine-bine in mai multe ape si-i pui la fiert in apa sarata.spumezi cand e nevoie si cand devin rosii-rosii sunt gata.ii servesti cu sos de usturoi pe care-l prepari din usturoiul zdrobit,frecat bine cu sare si ulei(ca la maioneza),adaugand zeama de lamaie si cand devine o pasta ferma il diluezi cu apa minerala.

SUNT DELICIOSI!NOUA NE PLAC ENORM!

Daca ti-a placut reteta noastra "Raci fierti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

rivka 1

17.04.2010, 18:08

la gust sunt f buni e adevarat dar de aratat arata ca niste insecte uriase oribil deci, cand esti obisnuit sa mananci asa ceva nu mai observi acest amanunt, sincer nu zic ca nu-s deliciosi la gust dar sa nu-i vad asa cu antene si mustati in farfurie ca sunt urati cu spumeeee , ma tem rau

rivka 1

17.04.2010, 18:10

oke eu am o fobie si cu paianjenii sa nu se apropie vreo lighioana de asta de mine ca ma trec fiorii

elena1988 1

13.02.2011, 18:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scoici cu cartofi prajiti si sos de maioneza