Raffaello

de sandytza in Dulciuri, 9 Iun 2009 | 7889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170 ml lapte condensat
  • 20 gr unt
  • 3 linguri lapte praf
  • 60 gr nuca de cocos
  • 10 gr napolitana cocos pentru tavalit bomboanele
  • aproximativ 25 alune dulci sau migdale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se amesteca laptele condensat cu laptele praf , dupa care se adauga untul .
Se adauga nuca de cocos si napolitana zdrobita.
Se fac forme rotunde care se umple cu alune si se tavalesc prin nuca de cocos.

Se lasa la rece pana se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Roda 1

15.06.2009, 00:53

De ce ai postat reteta in Aperitive si nu in sectiunea Dulciuri?

sandytza 1

16.06.2009, 00:58

Scuze nu mi-am dat seama . Am sa modific acuma daca mai pot. Mersi

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:21

bune si reusite ce combinatie fatala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]