Rasfat cu inghetata

de RALUCAELENA in Dulciuri, 12 Aug 2010 | 4569 vizualizari

 

Cel mai placut mod de a- ti servi prietenele cu o inghetata!

 

INGREDIENTE

  • o portocala
  • 1 plic gelatina transparenta
  • minim 2 feluri de inghetata preparata de tine...sau de ce nu..de la magazin:)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasfat cu inghetata:

    Portocala se taie felii potrivit de subtiri .Se dizolva gelatina.Se tapeteaza un bol cu folie transparenta si se lipesc feliile de portocala intre ele cu gelatina.Se acopera iarasi cu folie transparenta si se pune peste un alt bol.Se da la rece pana se intareste gelatina.

    Dupa ce s-a intarit gelatina se scoate "cosuletul"rezultat cu mare atentie...si se aseaza in el inghetata preferata!Arata minunat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasfat cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de iaurt