Rasol de curcan la cuptor

de Oana in Curcan, 16 Oct 2010 | 9474 vizualizari

 

Foarte fraged si bun rau :)

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de rasol de curcan
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • boia dulce
  • cimbru
  • o cescuta cu vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de curcan la cuptor:

Carnea se spala, se aseaza intr-un vas de iena, se condimenteaza, se adauga vinul, apoi apa cat sa acopera foarte putin carnea. Se pune vasul in cuptor la foc mediu, neacoperit, pentru 40 de minute. Dupa primele 20 de minute se intoarce carnea pe cealalta parte si se pensuleaza cu putin ulei de masline. Cand zeama a scazut si a ramas de un deget in tava se verifica carnea si daca este frageda se opreste focul.

Noi am mancat cu cartofii crantzaniti :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mena29 1

16.10.2010, 12:37

Buun

lilik 1

16.10.2010, 16:37

f bun

Oana 1

17.10.2010, 09:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete in cocota