Rasol de peste

de crisad in Peste, 11 Dec 2009 | 9230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • legume (morcov cartofi pastarnac )
  • peste (eu am folosit trunchi de merluciu)
  • hrean
  • marar
  • sare piper
  • usturoi
  • ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de peste:

se pun legumele la fier in apa cu putin ulei si sare .dupa ce  fierb se scop pe un platou si se pune la fier pestele (dat cu sare) ciupercile le-am facut la cuptor cu sare si usturoi

.hreanul se da pe razatoare mica  se ameste ca putin otet si sare  marar . se serveste de preferinta fierbinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]