Rasol de peste

de crisad in Peste, 11 Dec 2009 | 9147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • legume (morcov cartofi pastarnac )
  • peste (eu am folosit trunchi de merluciu)
  • hrean
  • marar
  • sare piper
  • usturoi
  • ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de peste:

se pun legumele la fier in apa cu putin ulei si sare .dupa ce  fierb se scop pe un platou si se pune la fier pestele (dat cu sare) ciupercile le-am facut la cuptor cu sare si usturoi

.hreanul se da pe razatoare mica  se ameste ca putin otet si sare  marar . se serveste de preferinta fierbinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]