Rasol de porc cu legume si sos de bere

de Oana in Porc, 25 Oct 2010 | 16819 vizualizari

 

Un sos extraordinar de gustos si o carne fragedaaaaa...mmmm....foarte buuuun!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rasol de porc feliat, cu sorici
  • un morcov mare
  • un fir de praz
  • sare
  •  piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • chimen macinat
  • 3 pahare cu bere
  • un pahar cu supa de legume/carne
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu legume si sos de bere:

Carnea se spala iar soriciul se cresteaza in romburi. Se aseaza carnea intr-o tava de iena, prazul si morcovul rondele, se condimenteaza dupa gust, se adauga paharul cu supa si un pahar cu bere. Se pune tava la cuptor 40 de minute. Se stropeste apoi friptura din 10 in 10 minute cu cate jumatate de pahar cu bere, pana se folosesc cele doua pahare ramase. Se serveste alaturi de cartofi natur si muult sos :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu legume si sos de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]