Rasol de pui

de Florin A in Pui, 20 Dec 2015 | 6257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui de curte
  • sare dupa gust
  • 4 morcovi
  • 4 cartofi potriviti
  • mujdei de usturoi pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de pui:

Se curata puiul si se pune la fiert la foc potrivit.

Se spumuieste ocazional.

Cartofii si morcovii (curatati) se adauga cand carnea se patrunde bine.

Se sareaza dupa gust si se continua fierberea atat cat este necesar.

Usturoiul se piseaza, se potriveste de gust cu sare si i se adauga din zeama in care a fiert rasolul.

Se serveste cald. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de pui, cu legume natur si salata de sfecla rosie