A ajuns la mine taman de ziua mea, asa ca l-am considerat un cadou. :)) Unul tare fain daca te uiti asa la el, dar si mai fain dupa ce-l pui la treaba. Eu l-am pus cateva zile mai tarziu, cand am plecat de acasa, in marea aventura de a petrece o noapte la pescuit. Cand am ajuns acasa mancarea a fost numa' buna de pus in farfurie, ca peste n-am prea prins :)))
Pornind de la reteta de Osso Bucco, am procedat cam asa:
Am incins intr-o tigaie uleiul si bucata de unt, apoi am rumenit usor pe ambele parti bucatile de rasol. Le-am pus in vasul slow cooker-ului Crock Pot, apoi in straturi ceapa taiata julienne, morcovul rondele, telina feliute, cuburile de supa inghetata, rosiile curatate si pasate impreuna cu ardeiul iute. Am pus deasupra crengutele de cimbru.
Am pus capacul peste vasul slow cooker-ului Crock Pot digital 4,7 l si am setat programul si timpul - programul Low si 8 ore.
Cand am ajuns acasa nu am mai avut de facut decat un piure de cartofi, sa toc niste patrunjel, sa-l amestec cu coaja de lamaie si sa presar peste mancare.
Foarte bun a fost! ;)