Raviolini

de Dana Cristea - pusikmea in Paste, 9 Iul 2010 | 4690 vizualizari

 

nu sunt adepta pastelor, insa atunci cand nu ai timp sa faci de mancare trantesti repede niste paste si gata masa :D

 

INGREDIENTE

  • o punga ravioli
  • branzica sarata de oaie
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raviolini:

Punam apa la fiert cu sare, dupa care punem ravioli, fierbem cateva minute ( de obicei se indica timpul de firbere pe punga).

Dupa ce au fiert, se scurg de apa, dupa care le clatim cu apa rece.

Se presara brazica rasa deasupra si asezonam cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raviolini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu pui si sos de rosii