Relish de gogosari si ardei

de Mitinita in Muraturi, 1 Dec 2011 | 5412 vizualizari

 

Merge de minune cu carnea de porc,am incercat putin inainte de a-l pune la borcan.Puteti schimba cantitatile la otet si zahar,de asemenea se mai pot adauga si alte condimente.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogosari
  • 1 kg ardei
  • 3 cepe albe,mari
  • 250 gr zahar
  • 200 ml otet
  • 1 lingura de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Relish de gogosari si ardei:

Se curata ardeii si gogosarii de seminte. Gogosarii mei au fost putin iuti,perfecti pentru gustul meu.

Se taie ardeii,gogosarii si ceapa in cubulete,asa cum taiem ceapa pentru mancare.

Se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc mic,amestecand des.

Daca lichidul nu este destul se mai adauga putina apa ,pana se inmoaie toate legumele.Dureaza cam 20 de minute.

Se pune relishul in borcane sterilizate si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.

A durat cam o ora toata treaba.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Relish de gogosari si ardei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (31)

gaby_gabytza 1

02.12.2011, 10:44

buun

Mitinita 1

02.12.2011, 20:49

va multumesc si pupici la toate

Panacris 1

26.01.2012, 18:41

Super combinatie!!! Dar si super borcanele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati in saramura