Relish de gogosari si ardei

de Mitinita in Muraturi, 1 Dec 2011 | 5557 vizualizari

 

Merge de minune cu carnea de porc,am incercat putin inainte de a-l pune la borcan.Puteti schimba cantitatile la otet si zahar,de asemenea se mai pot adauga si alte condimente.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogosari
  • 1 kg ardei
  • 3 cepe albe,mari
  • 250 gr zahar
  • 200 ml otet
  • 1 lingura de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Relish de gogosari si ardei:

Se curata ardeii si gogosarii de seminte. Gogosarii mei au fost putin iuti,perfecti pentru gustul meu.

Se taie ardeii,gogosarii si ceapa in cubulete,asa cum taiem ceapa pentru mancare.

Se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc mic,amestecand des.

Daca lichidul nu este destul se mai adauga putina apa ,pana se inmoaie toate legumele.Dureaza cam 20 de minute.

Se pune relishul in borcane sterilizate si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.

A durat cam o ora toata treaba.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Relish de gogosari si ardei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

gaby_gabytza 1

02.12.2011, 10:44

buun

Mitinita 1

02.12.2011, 20:49

va multumesc si pupici la toate

Panacris 1

26.01.2012, 18:41

Super combinatie!!! Dar si super borcanele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]