Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post

de Sidy in Ciorbe, 29 Noi 2010 | 13722 vizualizari

 

Incearca reteta de ciorba de varza acra, perfecta pentru zilele de post. O mancare gustoasa si sanatoasa, usor de preparat, ideala pentru pranz.

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post

  • 400 g varza acra
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • zeama de varza
  • vegeta
  • pasta de tomate
  • 1-2 catei usturoi
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post:

Preparare Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post

Se spala varza marunta in mai multe ape sa-si piarda din acreala.

Morcovii se curata, se taie rondele si se calesc in putin ulei. Se adauga varza spalata si se completeaza cu apa necesara. Adaugam patrunjelul radacina taiat rondele si ceapa. Potrivim gustul de vegeta si piper si adaugam usturoiul. Lasam sa fiarba bine. Cind toate sunt fierte se adauga zeama de varza- dupa gust -pasta de tomate si mararul verde tocat marunt.

Pofta mare!

Daca preferi cu varza dulce, ai reteta aici - Ciorba de legume, cu varza dulce

O alta reteta buna de post e si Ciorba de fasole boabe, dar la fel de apetisanta e si Ciorba cu perisoare de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare dreasa cu smantana si ou, reteta casei