Reteta de coaste de porc

de abetina in Porc, 31 Ian 2024 | 1773 vizualizari

COMENTARII (7)

Ksenya 1

31.01.2024, 15:22

Cu bors n-am incerca sa fierb,dar. nici n-am gustat. Trebuie sa fie bun

abetina 1

01.02.2024, 11:28

De obicei si carnea de porc pentru ciorba sau bors se fierbe tot in apa cu bors,ii da un alt gust,doar cartofii nu se fierb in apa cu bors deoarece se intaresc si se inegresc,asta pentru cei care fac ciorba cu carne d eporc si adauga cartofi,dar daca se pun paste la ciorba nu mai e o problema.

Panacris 1

01.02.2024, 13:28

abetina 1

02.02.2024, 11:42

Lau 1

03.02.2024, 18:40

oanapl 1

05.02.2024, 18:02

Bune!

Rocsi 1

07.02.2024, 20:29

Nu sunt cea mai mare consumatoare de coaste, dar arata foarte bine ce ai tu aici si o bucatica mica tot as servi!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Friptura cu Sos de Vin si Cafea