Reteta de preparare a papanasilor

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 4772 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

 Reteta de preparare a papanasilor

  • 500 gr branza de vaci
  • 150 gr gris
  • 40 gr faina
  • 100 ml lapte
  • 1-2 lingurite sare
  • Pentru papanasi verzi
  • 1 lingura pesto verde
  • Pentru papanasi galbeni
  • 1 lingura praf de curry
  • Pentru umplutura
  • rosii cherry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se pun doua oale cu apa la fiert.
Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul, faina si sarea.Se adauga laptele si se amesteca bine.
Compozitia obtinuta se imparte in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza 1 lingura pesto verde iar in cealalta jumatate praful de curry.Se formeaza din cele doua compozitii bilute in interiorul carora se introduce cate o rosie cherry.
Dupa ce apa a dat in clocot, se adauga bilutele si se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata.Se scot cu spumiera si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

epurasha2bb 1

13.05.2010, 17:06

eu i-am cunoscut ca fiind desert dar vad ca se pot prepara si altfel!

Bunica 1

13.05.2010, 20:08

Aer de tinerete , ne prezinta papanasi la gustari

mena29 1

15.05.2010, 22:41

interesanta idee,bravo tie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete ”mic dejun” de duminica