Reteta de preparare a papanasilor cu ceva fin

de Constelatialeu in Dulciuri, 8 Dec 2013 | 5625 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Cand ai pofte ai pofte si gata,le executi......

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 150 g ceva fin Delaco
  • 180 g branza dulce
  • 2 oua
  • 30 g zahar brun
  • 1/2 pliculet praf de copt cu sofran
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 1 plic zahar vanilat
  • dulceata de cirese negre si afine
  • smantana
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu ceva fin:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza dulce, Ceva Fin, oua, zahar, zahar vanilat se amesteca bine, apoi se adauga faina, grisul si praful de copt. Se formeaza un aluat nici moale nici tare, potrivit, din care formam papanasii.

Intr-un tuci incingem uleiul bine si prajim papanasii, ii scoatem pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.

Se servesc calzi cu smantana si dulceata.

TIPS-URI

1

in aluat adaugam si un praf de sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ceva fin" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pasca traditionala