Reteta de preparare a papanasilor cu gem de afine si smantana

de nico_nico in Prajituri, 26 Oct 2016 | 3266 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor 

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor 
  • 500 gr branza de vaci (bine stoarsa),
  • 4 oua,
  • 200 gr faina,
  • 5 plicuri zahar vanilat,
  • 2 linguri zahar,
  • sare,
  • putin bicarbonat stins cu otet,
  • 50 gr unt de masa topit si racit,
  • gem de afine,
  • 5 linguri smantana amestecata cu 2 linguri de zahar,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu gem de afine si smantana:

Reteta de preparare a papanasilor 

Din branza,oua,faina,zahar,zahar vanilat,sare,unt topit si racit si bicarbonat se face un aluat potrivit care sa nu se prinda de maini.Din aceasta compozitie se obtin circa 15 papanasi si 15 capacele.Se formeaza papanasi rotunzi si capacelele si se prajesc in baie de ulei.Se scot pe servetele absorbante si apoi se servesc calde cu gem de afine si smantana amestecata cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu gem de afine si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]