Reteta de preparare a papanasilor din carne de vita

de anisoara in Vita, 1 Feb 2010 | 9750 vizualizari

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

02.02.2010, 07:37

totdeauna mi-a placut cum merge la gust vita cu morcov si usturoi .

martagabriela 1

02.02.2010, 13:19

ca sa fragezesti carnea se poate unge cu o coaja de mango(cu ceva pulpa )sau de papay

anisoara 1

02.02.2010, 17:44

Mihaiela avem acelas gust. merita incercata aceasta receta.

anisoara 1

02.02.2010, 17:48

martagabriela iti multumesc mult pentru sfat, dar cred ce e mult mai sanatos si folositor sa maninci aceste fructe in stare proaspata ,contin multe vitamine si sunt foarte gustoase. In al doilea rind - costa o groaza de bani si nu fiecare gospodina isi permite sa le cumpere.

Oana 1

02.02.2010, 23:46

Si mama fragezeste carnea de vitel in lapte, iese foarte buna! Rulourile astea arata extraordinar de bine! Le trec la favorite

anisoara 1

04.02.2010, 00:23

Sunt deacord Oana. E o metoda veche din batrini, si carnea mereu se face frageda.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”