Reteta de preparare a papanasilor din carne de vita

de anisoara in Vita, 1 Feb 2010 | 10174 vizualizari

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

02.02.2010, 07:37

totdeauna mi-a placut cum merge la gust vita cu morcov si usturoi .

martagabriela 1

02.02.2010, 13:19

ca sa fragezesti carnea se poate unge cu o coaja de mango(cu ceva pulpa )sau de papay

anisoara 1

02.02.2010, 17:44

Mihaiela avem acelas gust. merita incercata aceasta receta.

anisoara 1

02.02.2010, 17:48

martagabriela iti multumesc mult pentru sfat, dar cred ce e mult mai sanatos si folositor sa maninci aceste fructe in stare proaspata ,contin multe vitamine si sunt foarte gustoase. In al doilea rind - costa o groaza de bani si nu fiecare gospodina isi permite sa le cumpere.

Oana 1

02.02.2010, 23:46

Si mama fragezeste carnea de vitel in lapte, iese foarte buna! Rulourile astea arata extraordinar de bine! Le trec la favorite

anisoara 1

04.02.2010, 00:23

Sunt deacord Oana. E o metoda veche din batrini, si carnea mereu se face frageda.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]