Reteta de preparare a papanasilor fierti

de Miha in Dulciuri, 7 Iun 2009 | 4802 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Stiu...am facut o combinatie ciudata,dar au mers de minune...:))

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 1 cana faina
  • 3 oua
  • 100 g unt
  • 3 linguri gris
  • 100 g zahar
  • 100 ml smantana
  • esenta de rom
  • Pentru decor:
  • 200 g nuca macinata
  • 3 linguri cacao
  • 100 g zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza impreuna cu toate celelalte ingrediente se mixeaza foarte bine pana devine totul ca o crema.

Se pune apa la fiert,cu putina sare.Cand da in clocot incepem sa formam papanasii,cu mana umeda sau cu doua linguri,trecand aluatul de pe o lingura pe alta.

Ii scufundam in apa clocotita si cand sunt gata incep sa se ridice la suprafata.

In timpul fierberii se scutura oala sa nu se prinda papanasii de fund.Nu se amesteca in oala,astfel se sfarma.

Ii punem intr-o sita sa se scurga apoi ii tavalim prin amestecul de nuca cu cacao si zahar.

Am lasat deoparte putina compozitie si am facut si cativa papanasi prajiti.Pe care i-am servit cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Petre Roman