Reteta de preparare a papanasilor fierti

de lili in Dulciuri, 4 Ian 2011 | 5584 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr. branza de vaci
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina
  • 3 linguri gris
  • putina sare
  • 25 gr. unt sau margarina, pesmet, zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Zdrobim bine branza si o amestecam cu grisul. faina si ouale.Amestecam bine pana obtinem o pasta cremoasa.Adaugam si putina sare. Facem gogosele din aluat, le dam prin faina si le fierbem cca. 6-7 minute. Dupa ce au fiert ii scoatem cu o spumiera si ii punem pe un platou. Separat intr-o tigaie prajim pesmetul cu putin unt ( margarina) si zahar. Papanasii ii tavalim prin pesmet. Se pot servi si cu smantana dulce.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

kamy 1

05.01.2011, 20:05

mama facea...super buni da nu-i dadea prin faina mie pietre-mi iasa 5f

lili 1

05.01.2011, 20:15

inca a u m-ai ramas cativa, dar ii impart la toate

elena1988 1

19.01.2011, 10:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu dulceata de afine si smantana