Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de Corinuta in Dulciuri, 1 Sep 2010 | 6891 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza de vaci
  • 125 g faina
  • 1 ou
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1/2 lingurita de bicarbonat
  • 200 g smantana
  • 2 linguri miere
  • 75 g ciocolata
  • ulei ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca intr-un bol branza cu zaharul, oul, zaharul vanilat si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se adauga faina si se framanta aluatul.

Se ia apoi cate o lingura de aluat si, cu mainile pudrate cu faina, se formeaza bilute, se turtesc si cu degetul mare se formeaza o adancitura in mijloc. Se formeaza tot atatea bilute mici ptr capacul acestora.

Se pune uleiul la incins. Se prajesc papanasii la foc mediu pe ambele parti pana devin maronii, apoi se scot pe un servetel de hartie.

Se amesteca bine smantana cu mierea. Ciocolata se topeste pe baie de aburi sau la microunde. Se toarna smantana peste papanasi, se pune capacul pe fiecare si se orneaza cu ciocolata, apoi se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata