Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post

de marcela1979 in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 50635 vizualizari

 

 Ieftina si gustoasa, din doar cateva ingrediente, Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post, a devenit preferata noastra in perioadele de post

 

INGREDIENTE

 Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post

  • spanac fiert cam 1 kg (al meu a fost din congelator pus asta vara )
  • ulei 50 ml
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de faina alba
  • vegeta,piper
  • 2 linguri de otet
  • un varf de cutit de boia dulce de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post:

Preparare Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post

Spanacul se decongeleaza.Intr o cratita se pune uleiul,se adauga faina alba si se caleste putin.Cateii de usturoi se toaca marunt si se adauga peste faina.Se mai calesc un pic si se adauga boiaua de ardei apoi spanacul tocat.Se amesteca si se adauga apa cat sa iasa o compozitie cremoasa.Se pune vegeta si piper dupa gust,se lasa sa dea cateva clocote si se mai pune 2 linguri de otet dupa cum va place de acru.

Si Mancarea de spanac cu smantana e delicioasa si la fel pot spune si despre aceasta reteta de Mancare de spanac cu orez

Atunci cand am spanac proaspat la indemana, eu pregatesc si Placinta cu spanac

TIPS-URI

1

cand nu e post se poate face cu lapte si sa fie servit cu oua ochiuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

22.11.2010, 21:35

nu am mancat ''verdeata '' mai gustoasa decat spanacul !

Laly 1

22.11.2010, 22:38

Vin si eu la o portie de spanac

marcela1979 1

23.11.2010, 14:34

fetelor daca vreti mai fac tocmai ce mi a dat mama 3 kg de spanac din gradina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac, cu leurda si orez