Ieftina si gustoasa, din doar cateva ingrediente, Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post, a devenit preferata noastra in perioadele de post
Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post
Preparare Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post
Spanacul se decongeleaza.Intr o cratita se pune uleiul,se adauga faina alba si se caleste putin.Cateii de usturoi se toaca marunt si se adauga peste faina.Se mai calesc un pic si se adauga boiaua de ardei apoi spanacul tocat.Se amesteca si se adauga apa cat sa iasa o compozitie cremoasa.Se pune vegeta si piper dupa gust,se lasa sa dea cateva clocote si se mai pune 2 linguri de otet dupa cum va place de acru.
Si Mancarea de spanac cu smantana e delicioasa si la fel pot spune si despre aceasta reteta de Mancare de spanac cu orez
Atunci cand am spanac proaspat la indemana, eu pregatesc si Placinta cu spanac
1
cand nu e post se poate face cu lapte si sa fie servit cu oua ochiuri