Invata cum sa prepari un pui la rotisor perfect, fraged si suculent, cu aceasta reteta simpla si delicioasa. Ideal pentru orice masa, puiul la rotisor este usor de facut si plin de arome. Descopera toate secretele acum!
Pentru aceasta Reteta delicioasa de pui la rotisor - Fraged si suculent, perfect pentru orice masa, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: pui, aripioare, condimente.
condimente:
Cum se prepara Reteta delicioasa de pui la rotisor - Fraged si suculent, perfect pentru orice masa
Condimentele se amesteca toate.
Dupa ce am spalat bine puiul si aripioarele, le ungem bine cu amestecul de condimente si dam la frigider circa o ora.
Lasam la frigider la marinat pentru a-si lua din aroma condimentelor.
Dupa ce a stat la marinat, am inceput cu puiul. Se baga pe tepusa de la aragas iar apoi ii legam picioarele de capatul tepusei, cel care da spre usa cuptorului. Legam astfel incat puiul sa nu se alunece si sa se roteasca aiurea. daca nu-l legam riscam sa nu se invarta pe toate partile si sa nu se faca egal.
La aripioare am improvizat putin mai mult.
Pentru a le tine fix pe tepusa rotisorului, am pus o tija de inox pe care am fixat-o la capetele tepusei. Sper ca pozele sa fie destul de explicite.
Ideea este sa face in asa fel incat carnea sa nu se invarta pe tepus. Tepusul trebuie sa invarta carnea.
Bagam in cuptorul preincalzit.
Sa nu uitam sa punem o tava cu apa sub carne.
Se lasa la foc mic pana cand se rumeneste frumos.
Se serveste atat cald cat si rece.
Incearca si reteta de Pui intreg la cuptor cu usturoi, lamaie si ierburi aromate sau varianta de Pui in punga la cuptor, o bunatate.
Iti recomandam si reteta de Pui umplut la cuptor, cu cartofi, o masa completa si delicioasa.
Pofta buna!