Rigatoni cu branza albastra, ciuperci si cabanos

de Satisfyyourcravings in Paste, 10 Noi 2018 | 2440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame paste
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 150 grame cabanos
  • 400 grame ciuperci
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • ulei de masline
  • 100 grame branza albastra
  • sare, piper
  • chives/ patrunjel/ busuioc proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rigatoni cu branza albastra, ciuperci si cabanos:

Ceapa, usturoiul si ierburile se toaca marunt. Ciupercile se feliaza. Cabanosul se taie in bucati mici. 

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Intre timp, se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se soteaza ceapa pana se inmoaie. Se adauga usturoiul si cabanosul si se prajesc pana prin putina culoare. Se adauga ciupecile si se gatesc pana devin usor crocante. 

Se adauga smantana pentru gatit, se aduce la punctul de fierbere, apoi se adauga pastele fierte si mare parte din branza albastra, sfaramata. Se amesteca pentru omogenizare. 

Se servesc imediat, presarate cu ierburi proaspete si restul de branza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rigatoni cu branza albastra, ciuperci si cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Mutulica 1

10.11.2018, 18:12

O sa o fac si eu , imi place si e usor de facut,

Satisfyyourcravings 1

10.11.2018, 18:17

Mihaela, m-ai facut curioasa acum

mirela0911 1

10.11.2018, 18:46

Ce bune sunt! Sigut mi-ar placea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si peste